Linkdumplog

Zomaar wat random toestanden:

Een bijzondere regenboog. Sparmatozoïden kunnen ruiken. The Un-Funny Truth About Scientology. Een verzameling mooie foto’s. Japanse wekservice. Frisse jongens. Zweeftruc. Voor de meisjes (nou ja…). Voor de jongens. Ik schoot mezelf. Gekke foto’s. Balkonië. Lekkere luiers. Auw!. En tot besluit: Super Mario parondie.

Share

3 reacties op “Linkdumplog”

  1. doro Zegt:

    dankjewel voor “voor de meisjes”. you do know what women want. try again.

  2. KRL Zegt:

    Met zo’n log ben je wel even zoet.

  3. KRL Zegt:

    Save the best for last!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .