Feest!

Computervirussen bestaan twintig jaar. Reden voor Tweakers.net wat aandacht te besteden aan deze prachtige kleine programma’s die het leven van menig computergebruiker behoorlijk vergalt hebben. Tenminste, in het begin viel dat heel erg mee en waren ze vooral irritant. Naarmate de jaren vorderden werden de virussen steeds gemener en akeliger waarbij het I-love-you virus vooralsnog koploper is met een geschatte schade van miljarden. Dit is uiteraard mogelijk gemaakt door Internet. Daarvoor verbreidde de kleine etterbakjes zich via floppy disks wat niet heel erg snel gaat. Wie nu nog steeds ge├â┬»nteresseerd is kan ik niets anders aanraden dan het volledige artikel te lezen!

Een virus in actie

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .