Wakkere Luisteraars

Aan eenieder die wel eens een MP3’tje draait op de PC: Wordt lid van de Wakkere Luisteraars! We willen uiteindelijk een Wakkere Burgers compilatie-album op de markt brengen met Wakkere Muziek maar daarvoor moeten we wel weten wat dat is. En dat kan door je aan te melden op last.fm, een plugin ding te downloaden voor je muziekspeler en vervolgens muziek draaien op je pc. Elk liedje dat je draait komt in je profiel en zo maken we de Wakkere Burgers Sound.

Share

4 reacties op “Wakkere Luisteraars”

 1. doro Zegt:

  ja, ik ben ook lid! nu nog even begrijpen wat ik allemaal kan en moet…

 2. robert Zegt:

  Ik luister eigenlijk weinig naar muziek op mijn pc.. Daar hebben ze bij mij thuis de radio voor uitgevonden.. 😉

 3. RW Zegt:

  Niet zo cynisch!

 4. De Dappere Man Zegt:

  zo ook lid!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .