Hoe goed ken jij Europa?

Kies zo snel mogelijk de juiste hoofdstad.

Ik had bij de eerste poging 10779. Geen idee of dat goed is, dus kom maar op met die scores!

Met dank aan Gnalfeel

Share

8 reacties op “Hoe goed ken jij Europa?”

 1. Merino Zegt:

  11203… en als ik niet zou zijn afgeleid door een bepaald iemand…

 2. KRL Zegt:

  Smoesjes! Je bent gewoon niet zo goed als ik.

 3. robert Zegt:

  11758! Tsjakka! 😉

 4. RW Zegt:

  11810! Jammer dat ze geen klassiekers als Malta, Liechtenstein er tussen hadden staan.

 5. Juup Bargers Zegt:

  Ik heb totaal verzaakt: 10948. De hoofdstad van Duitsland is toch Bonn?

 6. robert Zegt:

  Ooit, Juup, ooit… We worden oud, maar nog niet oud genoeg… Anders had je het ook wel weer goed gehad.. 🙂

 7. doro Zegt:

  11591
  alles goed maar met mijn nieuw kapsel hangen mijn haren voor mijn ogen dat belemmert natuurlijk ontzettend bij de reactiesnelheid daarentegen zit ik er wonderschoon bij achter de computer wat natuurlijk veel waard is

 8. Jacques Zegt:

  11.757

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .