Koel blijven

Nu er een hittegolf dreigt (alweer) is het natuurlijk zaak het hoofd cool te houden. Op de site Wiki How zijn daar verschillende tips voor te vinden. Niet alleen om ‘cool’ te blijven moet je naar deze site, ook voor tal van andere activiteiten zijn de broodnodige ‘how-to’s te vinden. Een handleiding van het leven zelf.

Een ventilator

Share

2 reacties op “Koel blijven”

  1. KRL Zegt:

    Een beroemde blog schrijven is dus helemaal niet ingewikkeld! Je hoeft zelfs geen interessante dingen te posten, als je het maar regelmatig doet. Ik zal het goed in mijn oren knopen!

  2. Merino Zegt:

    Het is heet

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .