Gravatars

Misschien was het jullie al opgevallen, maar we hebben iets nieuws op Wakkere Burgers! Gravatars heet het en je vind ze terug in de comments. Gravatars zijn kleine plaatjes die een afspiegeling zijn van de reaguurder.

Normaal heet zoiets ene avatar, maar een gravatar heeft als extra dat het ergens centraal op internet opgeslagen is en gekoppeld wordt aan je emailadres. Als je dus een weblog of forum post die deze gravatars ondersteunen, komt er automatisch je avatar bij te staan. Hartstikke geinig! 🙂

Voor meer info en aanmelden, moet je bij Gravatar.com zijn. Als je je aanmeld, moet je gravatar eerst ge-rate worden, maar dat duurt meestal niet langer dan een halve dag. Enjoy! RW en ondergetekende hebben on al geregistreerd en onze avatars zijn dus al terug te vinden in de comments!

Share

5 reacties op “Gravatars”

 1. Merino Zegt:

  Hij doet het!

 2. robert Zegt:

  Koelness ja!

 3. MC Drank Zegt:

  oOH

 4. MC Drank Zegt:

  oOH ik zal dat eens even gaan uitzoeken

 5. MC Drank Zegt:

  controle

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .