WaterWars 2006

WaterWars

Heb ooit (ergens in 1997/1998) meegedaan aan zo’n spel in Groningen. Erg vermakelijk. Je voelt je de godsganse dag jager en gejaagde tegelijk (en dat gevoel strookt dan ook met de realiteit). Na mijn eerste kill (Pulp Fiction-style: hij stapte net uit de wc waar hij 10 minuten eerder met een UK onder de arm in verdween) lag ik eruit. Het bleek dat mijn tweede slachtoffer, volgens huisgenoten, naar haar ouders op Texel was gevlucht. De lafaard.

Share

5 reacties op “WaterWars 2006”

 1. robert Zegt:

  Na mijn eerste kill (Pulp Fiction-style: hij stapte net uit de wc waar hij 10 minuten eerder met een UK onder de arm in verdween)

  Iets zegt mij dat dat in de UB was… 🙂

  En zo ver is Texel niet hoor.. Je moet er wat voor over hebben toch? 😉

 2. Merino Zegt:

  ’t Was in het Psychologiegebouw. Maar idd niet ver van de UB.

  Texel is niet eens het slechtste gehucht om een prooi na te jagen. Edoch, als je één persoon moet gaan zoeken op Texel met als enige aanwijzing een slecht gekopiëerde pasfoto… Maar goed, het duidt wel mijn doorzettingsvermogen.

  Ik denk dat ik het heden ten dage iets vasthoudener zou aanpakken. Misschien moet ik me toch maar inschrijven.

 3. robert Zegt:

  Het is inderdaad wel een grappig idee… Ik ben alleen bang dat ik er eigenlijk niet zo veel tijd voor heb… En persoonlijk ben ik er ook niet zo’n fan van om achterna gezeten te worden… En om de hele dag met een waterpistool ter vedediging rond te lopen… 🙂

 4. RW Zegt:

  Het kost ja nix

 5. MC Drank Zegt:

  eeJ,..IK WIL ÓÓK ZO´N LEUK PLAATJE BIJ MIJN REACTIE!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .