ABC

Wij kennen hier in Nederland allemaal Doris die met een jong meisje ‘Poesje Mauw‘ zong. In Amerika is er een vergelijkbaar fragmentje uit Sesamstraat: Kermit die met een klein meisje het ABC zingt:



Ok, ok, het is wat zoetzappig, maar stiekum ook erg grappig… 🙂

Share

4 reacties op “ABC”

  1. Merino Zegt:

    Ik vind het leuk. Maar ik vraag me af of we hier met de originele Kermit ‘Jim Henson‘ de Kikker-stem te maken hebben. Zou het van na 1990 zijn?

  2. robert Zegt:

    Voor mijn gevoel is het fragmentje van voor 1990.. Maar aan bijvoorbeeld de kleding zie je het niet echt af. Misschien is het stiekum wel een ouder fragment, want voor mijn gevoel is Kermit ook een ‘eerdere versie’ dan die we kennen uit de Muppetshow bijvoorbeeld.

  3. RW Zegt:

    Zonder dat ik het geluid kan bewonderen weet ik zeker dat het dit een hoog liefheidsgehalte heeft en het mij doet denken aan programma’s als ‘Dinges’

  4. robert Zegt:

    Ik zou toch proberen hem eens met geluid te bekijken… Essentie zit hem toch behoorlijk in het gezegde danwel gezongende.. 🙂

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .