OhMiBod

Wat brengt 2000 jaar menselijke beschaving ons nu?

suki009.png

De OhMiBod. Oftwel een massagestaaf voor de iPOD (of elke andere muziekspeler). Zoals ze zelf al grappen: een hele nieuwe betekenis van plug’n play. En ze hebben ook Club Vibe (ook hier een woordgrap: ‘Tune In and Turn On’), alwaar je onder andere playlists kan uitwisselen voor dit ding. Tevens is de lijst van meest populaire deuntjes voor dit apparaat hier te vinden.

Share

1 reactie op “OhMiBod”

 1. Merino Zegt:

  Ik adviseer de volgende nummers:

  Monster Truck Driver – T. Raumschmiere
  Hey Boy, Hey Girl – The Chemical Brothers
  Op rode rozen vallen tranen – Frans Bauer
  Jumbo – Underworld
  Sabotage – Beastie Boys
  Stuck in the middle with You – Stealers Wheel

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .