Stichting Visie

Stukje waarheidsvinding. Eindelijk een stichting die zich niet neerlegd bij wat er allemaal bekokstoofd wordt in achterkamertjes en achter burelen. Lees bijvoorbeeld de ware achtergronden achter de moord op Pim Fortuyn.

En de layout is van een bedroevende schoonheid.

Share

2 reacties op “Stichting Visie”

  1. robert Zegt:

    Ik heb altijd een beetje medelijden met dat soort mensen.. Die hebben zoveel in hun hoofd en ze zijn niet in staat om het op een logische wijze te ordenen. Schijnbaar kan dat alleen maar door allerlei dwarsverbanden en terzijden in kleurige vlakken te proppen om zo een illusie van geordenheid en logica te schapen

    Dat je zoveel te zeggen hebt en het zo warrig brengt dat het zo weinigen bereikt. Misschien ligt hier een mooie taak voor WB! Neem de informatie van die stichting en orden het op een manier waarop de gewone burger er ook wat mee kan!

  2. De Dappere Man Zegt:

    Wat mooi! Wat schitterend!

    Wat robert zegt klopt. Beetje hetzelfde verhaal als die man met zijn planeten die net ruimteschepen zijn… o.i.d.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .