Wim van Duijn

Wim van Duijn

Je hebt het niet makkelijk als SGP-wethouder in Katwijk, als het grote boze internet jouw website tracht op te leuken. Aangezien ik de kans niet zo groot acht dat deze opleuking lang stand houdt, heb ik een screendump (enigszins nsfw) en het bijbehorende wavje voor jullie bewaard.

Update 03:53: erg lollig (zeer sfw)

Share

3 reacties op “Wim van Duijn”

  1. RW Zegt:

    l33t h4x0r

  2. De Dappere Man Zegt:

    hehehehe.. supercool

  3. De Dappere Man Zegt:

    Met geen woord wordt er gesproken over het gebeurde… de doofpot, daar zijn ze goed in die christenen

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .