Mooi zwart-wit

is niet lelijk…

Share

4 reacties op “Mooi zwart-wit”

 1. KRL Zegt:

  Zou dit soort foto’s nou ook mooi zijn als er met mannenmodellen gewerkt zou worden?

 2. Merino Zegt:

  Nee.

 3. KRL Zegt:

  Waarom niet? Omdat mannen geen rondingen hebben? Omdat het vrouwelijke kruis er een stuk beschaafder uitziet dan het mannelijke? Omdat mannen behaarder zijn? Omdat mannen niet lenig genoeg zijn voor zulke houdingen?

 4. Merino Zegt:

  Nou, er zijn mannen met meer rondingen dan vrouwen, met een veel beschaafder kruis dan sommige vrouwen, minder haar hebben dan vrouwen en ook zijn er nog es heel veel mannen die leniger zijn dan de gemiddelde vrouw. Maar goed. Over het algemeen zijn het inderdaad goede punten.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .