Scotty?

LONDON, England (Reuters) — Beaming people in “Star Trek” fashion is still in the realms of science fiction, but physicists in Denmark have teleported information from light to matter bringing quantum communication and computing closer to reality.

Until now scientists have teleported similar objects such as light or single atoms over short distances from one spot to another in a split second.

Lees verder

Share

1 reactie op “Scotty?”

  1. KRL Zegt:

    Dat zou erg handig zijn voor borrels: maakt het niet meer uit waar we de borrel houden. Voor de verandering kunnen we dan een keertje ergens in Nieuw Zeeland een locatie zoeken. Of IJsland. Of in een bosjesmannendorpje. Maar dan moeten we waarschijnlijk wel zelf voorzien in alcoholische versnaperingen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .