Nieuwe PopKwiz

Het is weer zover: de 4e PopKwiz zit er aan te komen! Net als de eerdere keren wordt het een veldslag tussen de grootste popkenners van Groningen, ondersteund door een visueel en auditief spektakel! 😉

Maar serieus: vrijdag 20 oktober gaat het allemaal weer gebeuren in Café W’tjewel. Wederom kun je meedoen in groepen van maximaal 5 personen. Toegang is 5 euro inclusief 1 consumptie en er zijn weer mooie prijzen te winnen! Het geheel begint om 20:30!

Als je mee wil doen kun je je het beste vroeg opgeven via de website op PopKwiz.nl: er is enigszins beperkte ruimte en wie het eerst komt die het eerst maalt!

Let er op dat als je je met je groepje van te voren inschrijft dat je er rond 20:00 bent! Voorinschrijvingen die zich om 20:15 niet hebben gemeld, worden opnieuw uitgegeven… Ik hoop jullie weer in groten getale te zien volgende week vrijdag!

Share

6 reacties op “Nieuwe PopKwiz”

 1. Merino Zegt:

  Inschrijving voltooid.

 2. MC Drank Zegt:

  Merino,..je hebt een team ingeschreven, toch?

 3. Merino Zegt:

  Een winning team!

 4. JJ Zegt:

  ik ben er ook bij. hoop dat ik iig 1 vraag goed kan beantwoorden.

 5. KRL Zegt:

  De vragen op de site doen mij veronderstellen dat ik niet ga winnen.

 6. Juup Bargers Zegt:

  Ik had er vandaag twee goed!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .