PopKwiz

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de 4e PopKwiz vond plaats in Café W’tjewel. Het was rete druk en er waren (zoals het hoort natuurlijk.. 😉 ) twee Wakkere Burgers teams! Althans, zo mag ik het wel uitdrukken: in beide teams zaten minstens 2 redactieleden en een aantal vaste bezoekers!

En beide teams deden het niet onverdienstelijk: ‘Bakker & Co’ met redactieleden RW en Jacques werden 5e met 78 punten en na een spannende barrage vraag werd ‘Bedenk Eens Wat Leuks’ met redactieleden Merino en MC Drank zelfs 3e! Met 86 punten!

Natuurlijk moeten we ook de support van redactielid KRL en vaste bezoeker Juup niet vergeten! Al met al dus wederom een daverend succes!

Voor de complete uitslag en foto’s kun je terecht op de website van PopKwiz.nl.

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .