Durex zoekt testpersonen m/v

Durex Job Center

‘Heb je er altijd al van gedroomd om testpersoon bij Durex te worden? Dan is dit eindelijk je kans. Durex heeft een passende baan voor iedereen. Als testpersoon mag je ons spannende Pleasuremax condoom uittesten. Misschien wel het hoogtepunt van je carrière. Schrijf je daarom snel in en vergeet in alle opwinding niet je testresultaten door te geven. Dan maak je namelijk kans op een weekendje overwerken in de spannendste hotelkamer van Groot-Brittannië: de Durex Playroom in Brighton!’

Share

6 reacties op “Durex zoekt testpersonen m/v”

 1. KRL Zegt:

  “Durex laat geen middel onbenut om je carrière te stimuleren. We bieden alle mogelijkheden om door te groeien. Doe er je voordeel mee en bereik binnen de kortste keren het hoogtepunt in je carrière.”

 2. Gnalfeel Zegt:

  Vooral de sollicitatietips zijn erg goed!

 3. jacky Zegt:

  hoe kunnen we ons inschrijven hebben al geprobeert onder http://www.dureszoekttestpersonen.be kan iemand meer uitleg geven aub

 4. Van Den Branden Erwin Zegt:

  Ga veel naar Thailand en kan daar jou nieuw produkt eens uitproberen
  http://magicman.web-box.ru

 5. RW Zegt:

  http://www.celebrity-babies.com/2006/10/julio_iglesias_.html Julio mag ook wel solliciteren.

 6. Lestatia Zegt:

  Erwin, en waar is die fotos … daar is alles in het Russisch

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .