Strijken suf?

Strijken, jippie!

Wat nou als je net even aan het bergbeklimmen bent en je krijgt een telefoontje dat je zometeen een sollicitatiegesprek hebt? Dan moet je overhemd natuurlijk wel netjes gestreken worden, ook al ben je net bovenop die berg. Maar tussen de bergen in kan natuurlijk ook. Of tegen de berg aan. Of als je erge haast hebt, spring je alvast van de berg af en strijk je onderweg naar beneden.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je net aan het kanoën bent. Of aan het duiken. Of aan het snowboarden. Of je strijkt onderweg naar je gesprek nog even snel. Kan natuurlijk ook.

“By Extreme Ironing the sportsman gets a great fitness and he is always looking smart.” Dus mannen: voortaan strijken jullie! Het is hartstikke stoer!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .