Te stom om te stemmen?

Een initiatief voor mensen die te dom zijn om te stemmen! Deze mensen staan al jaren lang aan de zijlijn van de politieke arena, toe te kijken hoe rijker met hersens bedeelde medeburgers na een doorwrochte afweging tot een keuze komen en het rode potlood ter hand nemen danwel de rode stemknop een rake klap geven en zo weer hun democratisch recht uitoefenen. Maar nu is daar de oplossing: de Stomwijzer.

Ik heb ‘m getest en kom wederom op D’66 uit. Op basis van deze steekproef stel ik vast dat het een betrouwbaar instrument betreft.

Share

4 reacties op “Te stom om te stemmen?”

 1. robert Zegt:

  Hmm… CDA… En dat is de 1e keer dat ik zo’n resultaat krijg bij het invullen van een stemwijzer… Wat mij betreft dus niet zo betrouwbaar…

 2. KRL Zegt:

  SP; mijn gedeelde eerste plaats van de Stemwijzer. De stomwijzer schijnt dan toch accuraat te zijn.

  RW, heb jij op de D66 escape geklikt bij de vrouw met de dikke tieten dat je op D66 bent uitgekomen?

 3. Pistolen P. Zegt:

  Ik heb op drie verschillende sites nu drie verschillende adviezen gehad…. VVD, LPF en CDA…. toch nog een beetje centraalrechts geluid binnen de gelederen van WB!

 4. RW Zegt:

  @krl: nee ik heb het ding helemaal ingevuld.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .