Waar was je en wat deed je?

Er wordt mij weleens gevraagd naar waar ik was en wat ik deed toen Mohamed Atta op 11 september 2001 zijn gekaapte boing in één der torens van het voormalige WTC te New York vloog. Ik antwoord dan altijd dat ik een dvd-documentaire keek welke ging over de moord op John F. Kennedy.
(22 november 1963 was trouwens de dag dat Kennedy vermoord werd.)

Ik hoop dat we ons over 40 jaar niet meer herinneren dat de 22e van 2006 de dag was dat VVD en CDA groen licht kregen om nog eens samen een coalitie te vormen.
(Waar komt de aantrekkingskracht voor deze partijen vandaan? Zijn mensen vergeten wat VVD en CDA voor beleid gevoerd hebben?)

Share

8 reacties op “Waar was je en wat deed je?”

 1. RW Zegt:

  Volgens de peilingen hoef je daar niet bang voor te zijn.

 2. Merino Zegt:

  Zoals Freek de Jonge zei:

  “CDA stemmers zijn als rokers; je weet dat het slecht voor je is en toch doe je het.”

 3. Pistolen P. Zegt:

  in dat geval kies ik ook voor het staatsschuldaanjagende beleid van de roden…

 4. robert Zegt:

  Ik snap niet zo goed waar het plotselinge heldendom van JP vandaan komt… Paar maanden geleden kotste iedereen hem uit en nu is het opeens een held!? Vreemde shite.. Nou ja, ik heb gewoon mijn democraticeh, linkse burgerplicht gedaan… Nu maar afwachten…

 5. Andre Zegt:

  geert

 6. RW Zegt:

  Robert, Balkenende heeft de economie de afgelopen 4 maanden doen groeien. In zijn eentje. Geen linkse partij heeft hem dat na gedaan.

 7. MC Drank Zegt:

  de afgelopen 4 maanden laten groeien?..Heeft JP dat gedaan? Kan JP toveren?
  Waarom deed deze Ch*$##@hond dit niet 4 jaar gelee?

 8. robert Zegt:

  Oh, het was dus JP! Ik dacht al: wie koopt toch al die consumentenshit en werkt er zo hard in fabrieken en kantoorpanden… Maar dat was natuurlijk onze super-JP… Zodat de rest van ons Nederlanders op onze luie krent kon geilen op een kut-limbo met een permanente bad-hair day… Is dat ook weer duidelijk..

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .