doro’s vrijdag mop

Ok, het is wel vrijdag, maar Doro vroeg me jullie op het hart te drukken dat dit niet door demotivatie kwam, maar puur door een platliggende mailserver!

Een jongen en een meisje besluiten na een hele tijd samen te gaan wonen. Het meisje laat de jongen weten dat ze een paar vreemde gewoontes heeft. Ze zegt: “Als ik onder de douche vandaan kom heb ik soms mijn haar in een scheiding. Wanneer deze scheiding meer naar rechts zit heb ik pijn in mijn buik en heb ik absoluut geen zin in seks.”
“Das goed”, zegt de jongen, “kan ik mee leven.”
En het meisje zegt ook: “Wanneer de scheiding meer naar links ligt heb ik pijn in mijn hoofd en dan heb ik ook geen zin in seks.”
De jongen vindt dit ook allemaal best en zegt zelf ook een paar vreemde gewoontes te hebben. “Wanneer ik uit bed kom”, zo zegt hij, “neem ik bij het ontbijt altijd een jonge jenever. En bij de lunch neem ik er altijd 2 dat vindt ik lekker.”
“Das goed”, zegt het meisje, “kan ik mee leven.”
Als laatst zegt de jongen dat hij wanneer hij thuiskomt altijd de rest van de fles leeg zuipt omdat hij het zonde vindt om de rest van de fles te laten staan en dat het hem dan niet meer interesseert hoe dat het meisje dr scheiding zit, hij wel zin heeft in seks!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .