Eerste score Dodenlijst 2007

Dodenlijst 2007

Het eerste punt is gescoord. Emiliano Mercado del Toro heeft het tijdelijke voor het eeuwige verwisseld. Toch hebben maar weinigen zo’n langdurig tijdelijke weten te overbruggen.

Je kunt er alles over kwijt op Het Dodenlijst 2007 Forum .

Share

8 reacties op “Eerste score Dodenlijst 2007”

 1. Andre Zegt:

  Verdorie! Die Nine!

 2. Gnalfeel Zegt:

  Je kunt ervan vinden wat je wilt, maar ik vind het erg knap gevonden. Proficiat Nine!

 3. Christopher W. Zegt:

  Ho Ho zo knap ook weer niet. Volgens mij is ze getipt..

 4. Nine Zegt:

  Getipt? zeker niet! Heb wel lang getwijfeld of het helemaal zuivere koek was om deze meneer te noemen, ondanks de google hits. Hierbij nog een ontboezeming van een lijstmaker-debutant: Toen de man en daarmee het eerste punt eenmaal viel, werd ik bevangen door een dubbel gevoel.. sta ik nu te juichen omdat iemand een pijp tegenkwam en dacht: ‘laat ik daar eens even uitgaan’? Pfff, welk één gewetensspel .. Ik ben blij dat het spits is afgebeten door iemand die in ieder geval een erg lang leven heeft gehad.

 5. MC Drank Zegt:

  Zo is het maar net Nine!

 6. Juup Bargers Zegt:

  Mij bekroop net geen dubbel gevoel toen ik las dat B.B. King is opgenomen in het ziekenhuis…

 7. Juup Bargers Zegt:

  Dat ik net las dat hij er weer uit is gaf me dan wel een dubbel gevoel…

 8. Merino Zegt:

  Als BB net zo oud wordt als Emiliano heeft ie nog zeker 34 jaar te gaan (oh, welk een rekentalent spreid ik hier tentoon!).

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .