Kattentrauma

Nat poesje

Van Pistolen P. kreeg ik een linkje van een man die heel erg boos is op een vriend van hem en zeer wel bespraakt is. Het lijkt mij ook meer dan terecht dat de man boos is, als je ziet wat de vriend geflikt heeft. De vriend zou namelijk op zijn kat passen en het leek hem een goed idee het arme beestje te wassen. En wassen, dat is geen favoriete bezigheid van katten.

Ik denk dat het katje een trauma voor de rest van zijn leven heeft opgelopen.

Share

3 reacties op “Kattentrauma”

  1. Merino Zegt:

    Die meneer lijkt ietsjes geirriteerd. En die kat is een mietje.

  2. Pistolen P. Zegt:

    of die zwarte meneer is een mietje en die kat is geirriteerd….

  3. De Dappere Man Zegt:

    Ik vind de mevrouw/meneer die de kat in de wasmachine doet een trut/klootzak én een mietje. De zwarte meneer moet beter naar Michael Jackson kijken, die is een nette blanke meneer geworden.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .