Al het goede heeft tijd nodig

Hmmmm!

Zo ook de lekkerste kazen. Volgens Gnalfeel schijnt het hoogtepunt te zijn als ze de kazen draaien. Vooralsnog is het mij onbekend na hoeveel dagen ze dat doen, dus ik ben bang dat ik dit enerverende schouwspel nog heel wat dagen goed in de gaten moet houden.

De wakkere burgers hoeven zich dit weekend niet te vervelen.

Share

2 reacties op “Al het goede heeft tijd nodig”

  1. Gnalfeel Zegt:

    Er gebeurt wel degelijk wat. Zo is bijvoorbeeld op dit moment het licht uit. Wel jammer dat ik dat net gemist heb. Ik ben benieuwd hoe laat het morgenochtend weer aan gaat…

  2. KRL Zegt:

    Het kaartje is ook al van houding veranderd. Helaas heb ik gemist hoe dat gebeurd is.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .