Song van de dag

Kim WildeNever trust a stranger

Share

2 reacties op “Song van de dag”

  1. MC Drank Zegt:

    Ee mooie klassieker en een o zo ware tekst!

  2. Peter Zegt:

    Idd leuk nummer. Afkomstig van haar ‘comeback’ album Close (ook met Hey Mr Heartache, You Came en Four Letter Word). Haar vorige album (another Step) leverde haar weliswaar een 1e en enige Amerikaanse No 1 hit op met ‘You Keep Me Hanging On’, maar dat nummer deed het hier lang niet zo goed. Dit maakte ze goed door o.a. deze single uit te brengen. (no 4 hit in NL dacht ik).
    Ik vind het einde van dit nummer leuk (muzikaal gezien). Volgens mij mag hier wel eens een rock cover hit van worden gemaakt.

    Enfin, kleine Kim Wilde quiz

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .