Phil Collins

Voor we hem vergeten….

Hij zit al bijna 37 jaar in het vak.

Share

7 reacties op “Phil Collins”

 1. Peter Zegt:

  Hij kwam pas echt in de bekendheid terecht toen Peter Gabriel in ’75 Genesis verliet en Phil zanger werd. Als kind had hij ooit al een kleine verschijning gemaakt in een Beatles film (A Hard Day’s Night, dacht ik).

  Enfin, een paar dag quizzen mbt Phil Collins:
  Phil Collins quiz 1Phil Collins quiz 2Phil Collins quiz 3

  Overigens is ‘In The Air Tonight’ volgens een recente poll die ik op m’n site had, de beste keuze voor een toekomstige postume Phil Collins single (ook al is hij nog lang niet dood).

 2. JJ Zegt:

  En niet te vergeten is ie ook nog doof aan 1 kant. De andere kant doet het nog maar voor 40%. Ik ben dus benieuwd hoe hij live klinkt. 1 Juli – komt Genesis met Phil in Nederland. Kaarten? ….. uitverkocht.

 3. De Dappere Man Zegt:

  Ik vind het een held…

  leuk trouwens al die quizjes
  En in het land der doven is 1 voor 40% functionerend oor koning!

 4. MCDrank Zegt:

  Phil had a groovy kind of love dacht ik?!

 5. Ajay Zegt:

  Ik kan me nog een documentaire herinneren waarbij bleek dat Phil mensen wel dood wilde slaan tijdens concerten omdat men mee wilde zingen met Groovy Kind Of Love. Daar kon hij niet tegen, want dat deed afbreuk aan het nummer. Die uitkomst verbaast me niks dus.

  *Een en ander is overdreven, maar het idee daarvan klopt wel*

 6. Ajay Zegt:

  Woops, lezen is ook een kunst.

 7. Ajay Zegt:

  Overigens klopt dat gelul over Groocy Kind Of Love wel 😉

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .