Al Gore heeft toch ongelijk

Channel 4 heeft een documentaire uitgezonden waaruit blijkt dat de mens niet verantwoordelijk is voor het warmer worden van de aarde. Geniet van deze slechts 5 kwartier durende documentaire!

(Korte samenvatting: Er is een samenzwering van ecologen die graag hun baantje willen houden. De media praten die ecologen na. Het is min of meer verboden om vraagtekens te zetten bij het broeikaseffect. Oceanen stoten meer CO2 uit dan wij met onze fabrieken enzo. De aarde warmt overigens wel op.)

Aanvulling: Een staaltje meningen verdraaien van de maker van deze documentaire. Zie de Independent

Share

2 reacties op “Al Gore heeft toch ongelijk”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Leuk! Heb een klein stukje gekeken, ga ik als ik thuis doen zeker helemaal doen. Ik ga nu al met een stuk minder schuldgevoel in de auto naar Veendam nu 😛

 2. Rob Zegt:

  k geloof steeds minder in al die theorieen over het broeikast effect. Mocht t al zo zijn dat het klimaat veranderd, dan is het al lang ehn breed te laat om er iets aan te doen door de uitsoot van co2 terug te brengen.

  Maar wel even mooi een wereldwijde stooktax invoeren he(zie VN besluit van vorige week).

  m.a.w.

  eindelijk wordt er iets aan gedaan.. hoe? door weer die motherfuckers van de blauwe envelop een extra tentakel te geven om ons uit te zuigen.

  GOD VERRE DOMME!!!!!!!!

  ik ga meteen wat extra gas geven straks

  rob

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .