DJ Sjans – Texas Skies

Dit audiologische en intellectuele hoogstandje is zojuist opgenomen in studio Poelestraat. Ik wilde het jullie niet onthouden.

DJ Sjans – Texas Skies

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Share

10 reacties op “DJ Sjans – Texas Skies”

 1. Merino Zegt:

  Vakwerk!

 2. rob Zegt:

  bullshit. een slechte vorm van masturbatie door een non-valeur met ambities tot quirentie, gesmoord in de hete jus van het keurslijf.
  dat vind ik ervan.

  maak eens iets wat echt grappig is.

 3. De Dappere Man Zegt:

  Jij snapt niet de essentie beste rob.

 4. Merino Zegt:

  Rob, hier scheiden zich de mannen van de jongens. Geforceerde poging tot eloquentie.

  Alleen zij met het ware gevoel voor passie en toewijding zien in dat dit recht uit hart en ziel is ontsproten. Als je bij dit nummer op seconde 19 nog geen kippenvel, danwel tranende ogen hebt (of op zijn minst een strakke plasser), valt toch met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vast te stellen dat op zijn minst enig autisme jou niet vreemd is.

  JIJ KENT JEZUS NIET, GODVERDOMME!!!

 5. De Dappere Man Zegt:

  Hahahaha….

  Je hebt groot gelijk amice!

 6. rob camies Zegt:

  Het is mij werkelijk een groot raadsel hoe non-valeurs als docteur durholz en de zijnen die deze site bevolken zichzelf onder de url wakkereburgers.nl hebben kunnen wegschrijven. Gezien de somnambule geestesgesteldheid van deze figuren kan ik dit enigma slechts verklaren door het te zien als een megalomane vorm van arrogantie en zelfverheerlijking die grenst aan een uiterst ranzige vorm van masturbatie, om een compleet gebrek aan creativiteit noch enige notie van esthetiek op deze manier te verbloemen. Voortst verdenk ik het schrijvende gepeupel van wakkereburgers.nl ervan een ernstige vorm van volkse domheid te bezitten, die, uitgaande van empirische kennis, voortkomende uit een diepgravende interesse in de wereldgeschiedenis en die van de 20e eeuw in het bijzonder, zich manifesteert in schrijfelarijen die in verhouding staan tot echte literatuur zoals een knoeischilderij van een chimpansee- hetgeen nogal eens verward wordt met de entartete kunst(spreek uit KOENST) van het dadaisme van de jaren 20- staat tot een meesterwerk van laten we zeggen, een Van Gogh in zijn latere Arles periode.

  m.a.w.

  gottegottegottegottegotte GOTT
  War der Mensch nicht da, Hatte ich kein Existenz…

 7. Lucien Bredero Zegt:

  Rob….. tuttuttut. Dit riekt naar excrementen! Jij kunt beter niet proberen dingen te verklaren..want dat kun je niet. Hier zal ik het verder bij laten.

 8. MC Drank Zegt:

  Lieve Rob,

  U bent de beste in het scheren van figuren over één kam. Ik heb niet gemerkt dat u kaas gegeten heeft van schrijverijen (ik keek nl. even naar uw Hyves-pagina…dank Lucien!). U mag van mij dus terstond uwen vunzige mond gaan spoelen.

 9. De Dappere Man Zegt:

  Zo is dat Rob! Vuile grasparkiet.

 10. rob Zegt:

  mij rest niets anders dan zwelgen in zelfmeelij en het slaken van een diepe zucht naar vet en drank…

  jullie hebben docteur durholz zelf in jullie buregrlijke wakkerheidsclub gehaald. Mogen jullie dan ook genieten van de sneltrein expresslift naar de diepste krochten van de hades, waarin deze valse profeet en pseudo messias jullie liftboy zal zijn.

  p.s.
  zijn nickname doet anders vermoeden, ik weet…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .