Probleemwijken

Stellen ze in Den Haag een lijstje op met pde 40 grootste robleemwijken in Nederland, komt Groningen erop te staan met maar liefst 2 wijken!!

Nu hoor ik jullie allemaal denken: Oosterpark en Beijum!! Maar nee, in al hun wijsheid komen ze op de Korrewegwijk en De Hoogte… Ligt dat nu aan mij? 🙂

Share

4 reacties op “Probleemwijken”

 1. Rutger Zegt:

  De hoogte is ook erg! Beijum is stiekum een enorm burgelijk paradijs met 2 flats waar wel eens iets gebeurt en voor de rest wonen er gelukkige gezinnetjes. In het Oosterpark zijn nooit problemen want die lossen het doorgaans zelf wel op.

 2. Frank Zegt:

  Waar is Pekela gebleven, was een paar weken terug nog een grote probleem wijk.

 3. De Dappere Man Zegt:

  Het centrum, daar woon ik, is meer een probleemwijk vind ik. In de kroeg onder ons (poelestraat) zijn altijd negers met elkaar aan het vechten. Meestal om een schaars gekleed slavinnetje (kan donker of blank zijn). Het lijdend voorwerp staat er meestal bij te schreeuwen zodat andere sletjes (ook schaars gekleed) meestal trachten haar op haar muil te beuken. Dit heeft dan weer hilarische taferelen tot gevolg met als hoogtepunt (als je geluk hebt) twee sloeries die hun hakjes uitgeschopt hebben en kris kras over straat achter elkaar aanrennen.

 4. Frank Zegt:

  Kun je dat niet op nemen, zou een aanvulling zijn op deze site

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .