Speed Bandits

Speed Bandits

Wie is tegenwoordig minister van Verkeer en Waterstaat? Als iemand het weet, stuur dan ff dit linkje door. Goede ideeën kunnen ze altijd gebruiken daar in Den Haag.

Share

2 reacties op “Speed Bandits”

  1. robert Zegt:

    Das die rare limbo Camiel Eurlings… Keiharde CDA-er dus ik geef je weinig kans met dit idee… 😉

  2. Pistolen P. Zegt:

    Ach, ik zou het op z’n minst de poging waard vinden. Denk alleen dat in buurten die rijk zijn aan onze moslimvrinden dit idee minder enthousiast onthaald zal worden. Die kijken vermoedelijk liever naar een naakte kameel of schapiekontje…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .