Quote van de dag

“According to a new survey, women say they feel more comfortable undressing in front of men than they do undressing in front of other women. They say that women are too judgmental, where, of course, men are just grateful”

– Robert De Niro

Share

4 reacties op “Quote van de dag”

 1. SR Zegt:

  Waar, mag ik vragen, komt deze quote vandaan??

 2. MC Drank Zegt:

  Lijkt me een prima quote. Zal best eens waar kunnen zijn!

 3. Merino Zegt:

  http://www.thehollywoodnews.com/article/02060607.php

  Er staat nog een aantal leuke tussen.

 4. Peter vd Popkwiz Zegt:

  Opmerkelijk dat je juist deze quote kiest.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .