Strakke Stringetjesweek #1

Wakkere Burgers presenteert:

Strakke Stringetjesweek

Volgens Martin Bril is het vandaag Rokjesdag. Een jaarlijks terugkerend fenomeen waar geen pijl op te trekken valt als het op de datum aankomt. Het is een beetje als De Beeldenstorm: een plotselinge, min of meer spontane actie door een bepaalde bevolkingsgroep (in dit geval de dames die genoeg hebben van broekzweet, pantyjeuk en schuurkruis).

Om deze frivole start van het zomerseizoen te vieren, zullen wij u een week lang dagelijks verblijden met plaatjes van, en informatie over hetgeen zich onder menig rokje bevindt: de string!

We trappen af met een stukje historie.

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .