De nieuwe Mercury?

Ik ben een Pekelder en daarom ben ik altijd zo’n 6 jaar later op de hoogte van nieuwe gadgets, trends, muziek en mode. Ik loop op dit moment dan ook rond in een Diadora trainingspak met neonroze en neongele strepen en vlakken. Op zich is met deze achterstand niet zoveel mis (ok, ik word meestentijds uitgelachen .. verder niet) maar op muziekgebied is het soms minder prettig. Zo kocht ik vorige week een album van René Klijn en was vervolgens dusdanig onder de indruk van zijn muzikale werk dat ik naar de PLATO ben gespurt om kaarten te kopen voor een aankomend concert ergens in de nabije omgeving van de stad Grunn’. De man achter de balie begon te lachen en negeerde mij verder volkomen (kwam het dioor mijn neonkleurige trainingspak?). Na een navragen bij de jongens van de gratis platenwinkel bleek Klijn al enkele jaren niet meer amongst the living, vandaar het negeren dus…Ik was weer eens dom!

Geeft verder niets, maar mijn voorgaande tekst is geplaatst om mij bij voorbaat in te dekken voor deze post. Toen ik vanochtend wakker werd en de tv aandeed werd ik blij verrast door Queen. En dat met een nieuw nummer!! Toen ik de slaap uit mijn ogen wreef zag ik dat het echter niet gezongen werd door Freddy en zijn homies, maar door een nogal lelijke jongeman. (Fred was natuurlijk ook niet moeders mooiste maar goed).

Misschien is dit lied al heel bekend en deze zanger al weer dood….ik plaats het lied met de clip toch! Oordeel zelf…het is toch verdorie net Fred M?

Share

3 reacties op “De nieuwe Mercury?”

  1. KRL Zegt:

    Ik vind hem een heel stuk minder lelijk dan Fred M. Verder lijkt de muziek inderdaad erg op Queen.

  2. De Dappere Man Zegt:

    haha leuk stuk. Leuke muziek ook wel, lijkt op queen!

  3. JJ Zegt:

    Dit is Mika als ik me niet vergis met het nummer Grace Kelly. Hij staat dit jaar, samen met nog veeeel meer goeie artiesten, op Rock Werchter. Ben benieuwd…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .