Strakke Stringetjesweek #7

Zitten we middenin de Strakke Stringetjesweek, ontdek ik dat het dragen van een string niet goed voor het naadje is. Da’s toch een beetje jammer want ik zie deze week toch ook een beetje als promotie voor het kledingstukje. Maar goed, er schijnen ook onzichtbare te zijn. Zouden die wel gezond zijn? Ook bestaan er Gristelijke strings. En een string die zeker niet ongezond kan zijn, is de kriebelstring. In dit geval moeten de voordelen wel opwegen tegen de nadelen.

Merino’s 1500ste log!

Share

6 reacties op “Strakke Stringetjesweek #7”

 1. MC Drank Zegt:

  Vraag: Hoe noem je een string van leer?

 2. Merino Zegt:

  Een leren string?

 3. De Dappere Man Zegt:

  Hahahahahahaha! Die wiki is goed!

  DJ Sjans wil ook een wiki

 4. MC Drank Zegt:

  Een Holleeder…

 5. robert Zegt:

  ha ha… 🙂

 6. poepee Zegt:

  dom

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .