Why won’t God heal amputees?

www.whywontgodhealamputees.com

www.godisimaginary.com

Share

3 reacties op “Why won’t God heal amputees?”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Hoi

  hiero: Evidence Based Medicine. Godzijdank wordt elke medicus op een (erkende) medische faculteit hiermee doordrongen. Heil de Wetenschap, fuck homeopathie, fuck godsdienst en fuck Jomanda. Aan kanker ga je dood, als je er niets aan doet, sterker nog aan de meeste kankers ga je zowiezo dood, maar dankzij EBM vaak wat later.

 2. robert Zegt:

  Nog een leuke… πŸ™‚

 3. Merino Zegt:

  πŸ™‚ het kan dus nog compacter! Koel!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .