Broodje Aap

Een consortium van financiers besloot een pretpark te laten bouwen waarvan de hoofdattractie de snelste achtbaan ter wereld moest worden. Om de veiligheid te controleren ging het eerste wagentje omhoog met een aantal zandzakken als passagiers. Het wagentje voltooide de rit met succes en geen van de zandzakken viel eruit.
Op de dag dat het pretpark openging nam een groepje mensen plaats voor hun eerste rit in de fantastische achtbaan. Toen de rit afgelopen was en hun wagentje tot stilstand kwam, renden al hun vrienden er op af en vroegen : ‘En, hoe was het ?’ Geen sterveling gaf antwoord. Alle passagiers hadden een gebroken nek.

Meer broodje Aap-verhalen.

Share

1 reactie op “Broodje Aap”

  1. Merino Zegt:

    Deze ook?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .