Roekoe

duivenuitsmijter

Ik had een duivenplaag op m’n balkon. De godsganse dag vlogen ze af en aan, alles onderschijtend. Bovendien vonden ze mijn kruidentuin een prima plek om een gezinnetje te beginnen. Ik vond dat een minder goed plan. Ik moest ingrijpen om een enorme teringzooi en een bron van ongedierte te voorkomen.

Duivenei smaakt net als kippenei. Het zijn erg kleine eitjes (zowel de pan als het bord zijn van het kleine formaat). Twee stuks is slechts een kleine snack.

Maar nu heb ik een net gespannen op m’n balkon. Geen duiveneieren meer voor mij, helaas.

Nu maar afwachten of ik doodga aan duivengriep.

Share

5 reacties op “Roekoe”

 1. MC Drank Zegt:

  Is een duif een vogel?

 2. Ajay Zegt:

  Sunny Side Up! man. Dat gaat wel loslopen. Wedden?

  🙂

 3. Merino Zegt:

  Als jij het zegt, dan geloof ik het maar.

 4. Gnalfeel Zegt:

  Dus duiveneieren smaken net als die van kippen. Vreemd, ik heb altijd gedacht dat de eieren van Amsterdamse duiven naar patat zouden smaken…

 5. MC Drank Zegt:

  hahah…Ik denk als een gedegen test zou doen, dat je dat dan zou moeten kunnen opmerken..

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .