De band van Loek

Loek himself

Loek’s band is een eenmansband voor al uw feesten en partijen. Maar hij kan ook uitbreid worden tot duo of trio. Tevens speelt hij elk gewenst volume! Het is maar net wat u wilt. Vergeet zeker niet het verslag van een feestavond te lezen (citaat: Het feest werd namelijk gegeven in een zaaltje waar het west-friese dialect nog zeer levend was en waar het vaasje met plastic rozen nog vrolijk naast het bakje pinda’s op het geruite tafelkleedje stond).

Share

2 reacties op “De band van Loek”

  1. Merino Zegt:

    Loek is koel!

  2. De Dappere Man Zegt:

    Hij staat er weer!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .