Le Tour volgens France Soir

Aansluitend op de Dappere man: uit deze Franse krant:

tdf.jpg

Volgens mij zijn ze Armstrong vergeten. Goh waarom?

Share

4 reacties op “Le Tour volgens France Soir”

 1. De Dappere Man Zegt:

  .

  Hypocriete klootzakken. Ik geloof er trouwens ook geen hol van dat die Indurain zomaar zo vaak gewonnen heeft. Kutfransen.

 2. robert Zegt:

  Indurain was geen fransman… 😉 Niettemin zijn fransen inderdaad chauvinistische hypocriete klootzakken. Als ik hele eerlijk ben, komt die hele frikkin’ Tour de France me de strot uit… Zoals Geg Lemond vandaag zei: er zou dit jaar helemaal geen winnaar moeten zijn…

 3. RW Zegt:

  Waarom zou er geen winnaar moeten zijn? Al dat dramatische gedoe over die tour. Anyway, er is 1 renner ontslagen omdat hij de schijn tegen heeft. Voor de rest is er niets anders. Ieder jaar zijn er dopinggevallen. Dus niet huilen!

 4. robert Zegt:

  En ieder jaar werd ik er een beetje meer moe van. En dat is nu wel zo ongeveer op zijn hoogte punt. Zal ook wel met het verdwijnen van mijn eigen naïviteit te maken hebben: “vroegâh” waren het, in mijn beleving, mannetjes die gewoon onmeunig hard fietsen, tegenwoordig zijn het wandelende reclamezuilen voor de farmaceutische industrie (althans, zo voelt het). Dan is het ineens minder leuk om de sport te kijken…

  Misschien moeten ze gewoon naar 100% controles: iedereen moet na elke etappe plasje inleveren… Soort van gegarandeerde pakkans als je shit gebruikt…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .