Raad de songtext

Even weer de regels: Het kan een letterlijke quote zijn. Het kan een vertaling zijn, een letterlijke of een benaderende. Ik begin met een eenvoudige (gezien de snelheid waarmee in het verleden geraden is).

Je weet dat ik je volgend jaar graag zou willen zien
Ik hoop dat ik nog leef volgend jaar
Je weet dat ik je graag zie in die jurk
Ik hoop dat ik lang genoeg leef je ongekleed te zien

Succes!

Share

4 reacties op “Raad de songtext”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Slayer met Tormentor?

 2. Merino Zegt:

  Nope

 3. Woodman Zegt:

  Maximo Park – Apply some pressure

 4. Merino Zegt:

  Houtman wint! Gratuliere!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .