Prince of Persia

Hoewel er op verschillende plaatsen wel flash-versies van deze supergame uit 1990 te spelen zijn (alleen niet van de orginele DOS-versie), is het m.i. toch leuker om het origineel te spelen (Met b.v. DosBox). Ubisoft heeft zelfs recent voor de XBOX360 een remake van PoP1 uitgebracht, maar dat is voor nerds. Er is ook een hele goeie leveleditor genaamd RoomShaker: erg leuk om mee te werken. Het Princed: Prince of Persia team zet zich in voor het behoud van de oude PoP games (prince 1 en 2) en hier kun je allerlei informatie vinden over PoP.

In bovenstaand filmpje zie je hoe ik mijn eigen gemaakte skeleton-level doorloop. Yep, ik heb vakantie!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .