Wat we waard zijn

Dus, kom maar op met die ads!

Share

5 reacties op “Wat we waard zijn”

 1. robert Zegt:

  (ads is met enkel d… 😉 )

  Valt me nog mee wat we waard zijn… En inderdaad: gegagdigden die willen adverteren, mogen zich melden! 🙂

 2. Merino Zegt:

  Typlexie… aangepast.

 3. De Dappere Man Zegt:

  Whois werkt niet ofzo…. http://www.dappereman.nl doet ie niet

 4. robert Zegt:

  Had ik ook al met http://www.robertbouma.nl... Misschien zijn die sites gewoon niets waard? 😉

 5. Peter Zegt:

  Wat een waardeloos algoritme. Ik heb een aantal sites gecheckt, en de geschatte waarde is een combinatie van de factoren als inkomende links en het overschatte Alexa. Daarnaast heeft PageRank wel een hele grote invloed op het eindbedrag. Verder wordt bij het aantal inkomende links volgens mij niet gekeken of deze van eenzelfde domein afkomstig zijn.

  Bah, dit is gewoon troep, een in elkaar geflanst rekensommetje van factoren die cijfers die je van vele sites kan verkrijgen, zonder te kijken hoe die cijfers tot stand zijn gekomen, of ze even zwaar wegen en of ze uberhaupt betrouwbaar zijn.

  Ik hoorde ooit deze tip voor het schatten van waarde van je site:
  ‘De opbrengst die je site vorig jaar opleverde maal 5’.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .