Paul Potts

Britain’s got Talent. Eén van de nieuwe Idols-kloons. Paul Potts is één van de mensen die ‘op de stip’ gaat staan. Hij verkoopt mobiele telefoons en verteld dat hij weinig zelfvertrouwen heeft. ‘En z’n hoofd zit ook al niet mee’ dacht ik onwillekeurig. Toen hij óók nog vertelde dat hij opera ging zingen dacht ik, en velen met mij, (waaronder de jury) dit wordt lachen, die gaat af als een gieter! De Henk-Jan Smits van Britain’s got Talent (de man geheel rechts) maakt iedereen altijd met de grond gelijk overigens, bij de beesten af soms.

Share

2 reacties op “Paul Potts”

  1. Pistolen P. Zegt:

    En… nog steeds in the phones of inmiddels een vette Ferrari bij elkaar gezongen??

  2. De Dappere Man Zegt:

    Hij heeft alles gewonnen…. ja dus

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .