Nieuwe functionaliteit

Vanaf vandaag is er nieuwe functionaliteit te vinden op Wakkere Burgers! Het is vanaf nu namelijk mogelijk om, op een simpele manier, reacties en stukken tekst te citeren in je eigen reactie.

Quoter

Een reactie met het nieuwe ‘citeer’ linkje

Hoe je dit kan gebruiken? Bij de reacties zie je, achter de tijd van plaatsing, nu ook een linkje ‘citeer’. Als je hier op klikt, wordt de reactie automatisch gekopieerd naar het reactie-invoer veld. Hetzelfde geld voor een deel van een reactie of een stuk van de originele post: selecteer een stuk tekst en klik op de link ‘citeer geselecteerde tekst’ boven het reactie-invoer veld. Het geselecteerde gedeelte wordt dan, met de juiste tags, gekopieerd.

Het is voor deze functionaliteit wel nodig dat je JavaScript hebt aanstaan in je browser overigens. Meer info alhier.

Share

4 reacties op “Nieuwe functionaliteit”

 1. De Dappere Man Zegt:

  [quote post=”5210″]Hoe je dit kan gebruiken? Bij de reacties zie je, achter de tijd van plaatsing, nu ook een linkje ‘citeer’. Als je hier op klikt, wordt de reactie automatisch gekopieerd naar het reactie-invoer veld. Hetzelfde geld voor een deel van een reactie of een stuk van de originele post: selecteer een stuk tekst en klik op de link ‘citeer geselecteerde tekst’ boven het reactie-invoer veld. Het geselecteerde gedeelte wordt dan, met de juiste tags, gekopieerd.[/quote]

  Wow! Het werkt!

 2. Andre Zegt:

  [quote post=”5210″]Wow! Het werkt![/quote]
  Verhip! Je hebt gelijk!

 3. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”42060″][quote post=”5210″]Wow! Het werkt![/quote]
  Verhip! Je hebt gelijk![/quote]

  Het is werkelijk waar! Geweldig!

 4. De Dappere Man Zegt:

  [quote post=”5210″] Wow! Het werkt!

  Verhip! Je hebt gelijk!

  Het is werkelijk waar! Geweldig![/quote]

  Het is mensonterend mooi!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .