PopKwiz 6

Namens de PopKwiz organisatie:

Meerdere keren deed er een Wakkere Burgers team mee en iedere keer kwamen ze een stukje hoger. De laatste keer werden ze zelfs 3e! We hebben het nu over de PopKwiz in café W’tjewel. Komende vrijdag (19 oktober) wordt de 6e editie gehouden en natuurljik hopen we dat er weer een Wakkere Burgers team meedoet.

Of misschien denk jij dat je het beter kan dan het team van Wakkere Burgers. Kom dan ook naar café W’tjewel vrijdag van 20:30 en haal de mooie prijzen binnen. Inschrijven doe je het best van tevoren en via de website. Deelname kan in groepn van maximaal van 5 man en de kosten zijn 5 euro per persoon. Maar daar krijg je dan ook een biertje (of wijn, of fris) bij.

Meer info op de website!

Share

6 reacties op “PopKwiz 6”

 1. JJ Zegt:

  O wat zou ik graag mee willen doen maar helaas heb ik een ander feestje. Ik vermaak me altijd prima tijdens deze popkwiz-avonden.
  Ik hoop dat KRL, Merino, MC Drank en de rest van het team de eer hoog zullen houden op deze avond. En Peter… als je de vragen naar me zou willen mailen na de quiz samen met de fragmenten dan zou ik dit zeer op prijs stellen.

 2. MC Drank Zegt:

  Ook ik, MC Drank zal helaas niet aanwezig kunnen zijn bij dit festijn. De druk op de ranke schouders van Merino neemt toe! (Merino zal in z’n eentje overigens nog steeds kans maken op een eerste plek, want zijn kennis van de heden- en toenderdaagse muziek is ongelovelijk!)

 3. Merino Zegt:

  [quote comment=”42203″]Ook ik, MC Drank zal helaas niet aanwezig kunnen zijn bij dit festijn. De druk op de ranke schouders van Merino neemt toe! (Merino zal in z’n eentje overigens nog steeds kans maken op een eerste plek, want zijn kennis van de heden- en toenderdaagse muziek is ongelovelijk!)[/quote]

  Laat ik nu eveneens (door werkgevertechnische verplichtingen) niet in staat zijn de stad Grunn’ op tijd te bereiken voor aanvang van de Kwiz. Zoals we merken is een hogesnelheidsnoordzuidlijn meer dan noodzakelijk (of een PopKwiz op zaterdag… maar dat zou de traditie breken).

  Wat zijn wij Wakkere Burgers weer een stelletje Sjaken Afhaken, verdomme!!

 4. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”42206″]Wat zijn wij Wakkere Burgers weer een stelletje Sjaken Afhaken, verdomme!![/quote]

  Misschien is het tijd voor nieuwe wakkereburgers?

 5. Peter Zegt:

  Tsjonge tsjonge jonge. 🙂
  Geen prijs voor jullie ditmaal. We hadden de 3e prijs al de WKB prijs genoemd, maar nu gaat dat natuurlijk niet door 🙂

  Alas, volgende keer beter.

  JJ, ik kijk nog even of ik het (nadien!) kan mailen oid.

 6. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”42239″]
  JJ, ik kijk nog even of ik het (nadien!) kan mailen oid.[/quote]

  MC Drank is óók geïnteresseerd!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .