Julius Caesar en Jezus Christus

Julius Caesar

Waren ze dezelfde persoon? Wie zal het zeggen… Waarom niet? Binnenkort bij de VARA.

Share

3 reacties op “Julius Caesar en Jezus Christus”

 1. Merino Zegt:

  JULIUS CAESAR!!! Toch vloekt het dan minder lekker…

 2. robert Zegt:

  Ik moet zeggen dat ik dat Wikipedia nogal overdreven positief vindt voor een wannabe-wetenschapper die Carotta is… Als ik wil kan ik, met zijn redenaties, ook “bewijzen” dat Johan Cruijf de reïncarnatie van Jezus is.. (ze hebben zelfs dezeflde initialen!!)

 3. RW Zegt:

  [quote comment=”42599″]Als ik wil kan ik, met zijn redenaties, ook “bewijzen” dat Johan Cruijf de reïncarnatie van Jezus is.. [/quote]

  Bewijs maar eens dat het niet zo is!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .