Kwakzalverij

Op de een of andere manier zijn nog heel veel mensen overtuigd van de werking van homeopathie. Beoefenaars vertonen bijna tekenen van relgieus fanatisme en commentaar komt je dan ook zo ongveer op verkettering te staan. Erg gezonde manier van zaken doen zeg ik…

Kwakzalverij

In een artikel in de Guardian legt Ben Goldacre eens goed uit waarom het homeopathie onzin is en ontkracht hij de meest gebruikte statistieken door dit soort kwakzalvers. Behoorlijk lange lap tekst, maar erg interessant om te lezen!

Share

1 reactie op “Kwakzalverij”

  1. Merino Zegt:

    http://www.homeowatch.org/

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .