Loverboy – Billy Ocean

De basis voor de hedendaagse popmuziek.

Share

2 reacties op “Loverboy – Billy Ocean”

  1. Peter Zegt:

    Tsjonge. Ik weet dat dit een grote hit is geweest, maar ik vraag me oprecht af of de clip daarbij geholpen heeft. Het lijkt als een low budget versie van de Cantina scenes uit de Star Wars films. Of wacht even, de Star Wars films zijn natuurlijk een spin-off van deze video clip 🙂

    Enfin, Billy Ocean werd een van de succesvolste artiesten van de 80s omdat hij samenwerkte met producer ‘Mutt’ Lange (Loverboy, When The Going Gets Tough, Get Outta My Dreams etc.). Lange werd bekend als hardrock producer (AC/DC – Def Leppard, Foreigner, The Cars) maar produceerde later ook Bryan Adams, Heart en Shania Twain.

    Hierbij een kleine ‘Mutt’ Lange Quiz.

  2. MC Drank Zegt:

    Ik kan me nog twee medewerkers van de toenmalige supermarktketen ‘De Boer’ herinneren die verkleed als de heren van Kiss (inclusief bloedpatronen) dit nummer op grandioze wijze playbackten…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .