Géén ‘City to City’ in de Top 2000!

Het is weer zover: De Top 2000 is in aantocht! (Ik vind het geweldig, maar de mensen die zeggen dat het één grote teringboel is mogen ook een mening hebben natuurlijk!)

Maar waarom deze log? Ik wil graag dat de Ro-d-ys een plaatsje krijgen in de Top 2000. Vorig jaar behoorden de Ro-d-ys volgens de Nederlandsche Radio 2 luisteraars níet tot de makers van leuke muziek (en kregen dus niet een notering in dé lijst der lijsten)…maar het beschamende City to City met het verschrikkelijke lied ‘The road ahead is empty’ weer wél!

Ik roep alle wakkere burgers dan ook op om vandaag nog (want tot 20.00 uur vanavond  kan er gestemd worden) te stemmen op een band die een plaats verdiend in de lijst (én er zo voor te zorgen dat ‘City to City’ verdrongen gaat worden van een eervolle vermelding in deze lijst!)

Mijn tip: STEM op de RO-D-YS met het geweldige ‘TAKE HER HOME’.

Succes met stemmen!

Share

4 reacties op “Géén ‘City to City’ in de Top 2000!”

 1. RW Zegt:

  Ik heb gestemd. Alles om deze band erin te krijgen

 2. MC Drank Zegt:

  Mijn duimen gaan omhoog als je met [quote comment=”43269″]deze band[/quote] de Ro-d-ys bedoelt, Ik roep boeh als het om City to City gaat!

 3. RW Zegt:

  Ik draai nu even city to city. ontroerend.

  maar heb gestemd op die andere.

 4. JJ Zegt:

  Ik had al gestemd dus dit jaar geen Ro-d-ys erin bij mij. Ook onbegrijpelijk dat ze er in niet staan: Pearl Jam en Radiohead. Toch grote namen maar te klein voor hippies uit de jaren 60. Voor een lijst die wat meer afgestemd is op de “moderne” mens raad ik de kink1212 aan.

  En vergeet natuurlijk niet om dagelijks het introspel op de site van de top2000 te spelen… dat dan weer wel!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .