How many five year olds…

How many five year olds could you take in a fight?

How many five year olds?

Ik had 26.

Share

5 reacties op “How many five year olds…”

 1. RW Zegt:

  18. In de praktijk nog minder.

 2. Merino Zegt:

  22

 3. De Dappere Man Zegt:

  Ik denk dat ik met gemak 35 aankan, terwijl mijn score 26 was. Het hangt natuurlijk ook af van het fanatisme van de 5-jarigen; Ik denk dat als ze van de hitlerjugend zijn het bij mij bij 10-15 ook wel ophoudt.

 4. GS Zegt:

  Respect.
  Volgens de test haal ik maar 23…

 5. Peter Zegt:

  Wat een vreselijk idee, maar toch ook vreselijk grappig. Oh ja, ik heb 15 klonen van mezelf nodig om 1 vijfjarige aan te kunnen. 🙂
  (Grapje, het is andersom)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .