Moeders, houdt uw dochters binnen

Willekeurige voorspellingen voor 2008:

  • Jan C van der Heide: Militaire vliegauto doet zijn intrede, een alleskunnende vechtmachine, rijden, vliegen, varen, uitgerust met strategische atoomwapens. De nieuwste elektromagnetische technieken zijn toegepast, door spiegeleffecten kan dit mobiele wapen zich onzichtbaar maken.
  • Eric Naeyaert: Op het gebied van geweldplegingen zie ik hier niet onmiddellijk terreurdaden of dreigingen, alhoewel bommeldingen, echtelijke twisten, vechtpartijen en brandstichtingen misschien wel zullen toenemen, men weet maar nooit.
  • Recruitmentmatters.nl: Social networking zal nog verder toenemen. Hoewel Linkedin (en Hyves) dit jaar zijn intrede heeft gedaan in de wereld van recruiters zullen we in 2008 worden doodgegooid met banen via dat medium.
  • PC Magazine: Cybercriminelen maken zich op voor een druk 2008. Facebook, de Wii, terroristen en toch weer Storm Worm zullen komend jaar weer menig computer teisteren. Dat zegt Richard Stiennon van Fortinet. Hieronder leest u vijf van zijn voorspellingen.
  • Anahata: Linda de Mol krijgt een heel nieuw programma maar ook nieuw geluk.
  • Francisco van Jole: Bij gebrek aan liquidaties in Amsterdam om over te berichten besteden de verzamelde misdaadverslaggevers net zoveel aandacht aan het hoger beroep van Willem H. als aan de voorbije rechtszaak
  • Chita Astrology: Augustus 2008: Tot 10 augustus redelijk warm, daarna is er steeds meer kans op wisselvallig gedrag van het klimaat, en meer wind. Op 20 augustus draait het weertype en wordt het een “vriendelijk” weertype, aangenaam dus.
  • Literatuurlog: Kluun hoopt op ziekte in de eigen familie, want hij heeft een writers-block.

Enz enz. Wat verwacht u?

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .